Vervulde droomdagen

Jumana

Zondag 7 juli 2019 hebben we de droomdag van Jumana (51) uit Syrië georganiseerd! Haar wens was om een dagje met haar familie Utrecht te verkennen. Zo hebben zij onder andere een picknick in het park gehad, hebben zij een bezoek gebracht aan Kasteel de Haar en een rondvaart door de Utrechtse grachten gemaakt. De dag werd vergezeld met heerlijk Syrisch eten! Iedereen was moe, maar voldaan aan het einde van de dag! We willen graag Bar Stadstuin, Rondvaart Rederij Schuttevaer en restaurant SYR hartelijk bedanken voor hun medewerking aan deze dag.

  • Jumana's familie in het park

Hiva

Op 27 oktober 2019 hebben we de droomdag voor Hiva (37) uitgevoerd. Dit betekende dat ze eerst met haar man en haar zoon naar KidzCity is geweest, vervolgens is ze zelf bij de kapper geweest om haar haar blond te laten verven en tot slot hebben ze nog heerlijk Turks gegeten in de binnenstad van Utrecht. Ze wilde liever niet dat er foto’s van deze dag online kwamen te staan. Natuurlijk respecteren wij haar privacy. Wel hebben we foto’s van de geweldige vrijwilligers die hebben meegewerkt om de dag te organiseren!

Teybet

Op 10 november 2019 heeft dit geweldige team vrijwilligers er voor gezorgd dat we alweer de derde droomdag uitgevoerd hebben!

Dit keer was de droomdag voor de zusjes Teybet (16) en Simaf (18) en hun twee broertjes van 15 en 12 jaar oud samen met hun ouders. Deze Syrische zusjes wilden heel graag een dagje naar de Efteling en zo geschiedde!
De Efteling blijft natuurlijk één groot feest van de Baron, tot aan Droomvlucht, tot aan de Vogelrok en dat onder het genot van Syrische hapjes als ontbijt.

De familie wilde niet dat er foto’s van hen gepubliceerd werden, dus daarin respecteren wij hun privacy.

’s Avonds hebben ze ook nog genoten van een heerlijk diner bij Syr in Utrecht. Kortom : het was een zeer geslaagde dag!