Wie zijn de gezichten achter Dreamcatchers? We stellen ons hieronder even kort voor.

Ella

Naast professioneel taal en tekst goeroe is Ella enorm begaan met mensen. Zo heeft ze in verschillende landen vrijwilligerswerk gedaan. Ook in Nederland heeft zij zich ingezet voor onder andere Vluchtelingenwerk en het Rode kruis. Ze heeft in haar professionele werkzaamheden sterk het gevoel dat ze het ‘ergens voor wil doen’, en probeert haar werkzaamheden dan ook zoveel mogelijk in de goede doelen sector uit te voeren. Als zelfstandige komen haar organisatie- en communicatie vaardigheden en ondernemersmentaliteit goed van pas voor Dreamcatchers. Persoonlijke droom: minderhaat voor elkaar en meer genieten met z’n allen.

Mariska

Mariska is naast dat ze begaan is met mensen, vooral heel erg slim. Ze spreekt meerdere talen vloeiend, waaronder Frans, is altijd bezig om nieuwe dingen te leren en staat altijd voor iedereen in haar omgeving klaar. Als professional helpt zij o.a. expats naar Nederland te komen en ziet daardoor dagelijks het verschil tussen ontvangst van expats en vluchtelingen. Zij is dan ook heel ambitieus om hier verandering in te brengen. Haar leiderschapskwaliteiten, lef en doorzettingsvermogen zijn van groot belang voor Dreamcatchers.
Persoonlijke droom: De kloof overbruggen tussen Nederlanders en mensen met vluchtelingenachtergrond.

Rianne

Naast het feit dat Rianne heel erg nieuwsgierig is naar de wereld en de mensen om haar heen, vindt ze het belangrijk om zich in te zetten voor een betere samenleving. Tijdens haar werk bij VluchtelingenWerk ontmoet ze elke dag vluchtelingen die de meest verschrikkelijke dingen hebben meegemaakt. Hierdoor is ze enorm gemotiveerd om vluchtelingen een warm welkom te geven in Nederland, zodat zij weer kunnen dromen over een betere toekomst. Haar organisatievermogen, resultaatgerichtheid en ervaring in het begeleiden van vrijwilligers vormen een mooie aanvulling op ons team.
Persoonlijke droom: van Nederland een nog leuker land maken voor iedereen.

Ons bestuur

Voorzitter: Liesbeth Hassing

Liesbeth heeft het altijd belangrijk gevonden dat haar werk zou bijdragen aan het welzijn van mensen. Om die reden is zij 40 jaar werkzaam geweest in het onderwijs, als docent, docentenopleider, beleidsmedewerker, projectleider en procesmanager. Nu ze met pensioen is, heeft ze ervoor gekozen om zich in te zetten voor een andere groep die veel support, solidariteit en liefde nodig heeft: vluchtelingen. Vandaar de keuze om mee te doen in het bestuur van Dreamcatchers.

Persoonlijk doel: making their dreams come true.

Penningmeester: Mirjam de Bree

Mirjam werkt als projectmanager voor een grote GGZ instelling. Bij het zien van de vacature voor bestuurslid voor Dreamcatchers was ze gelijk enthousiast. Uit persoonlijke ervaring weet ze hoe je als vrijwilliger het verschil voor een vrouwelijke vluchteling kan maken en hoe belangrijk dit kan zijn voor haar toekomst.
Als bestuurslid van Dreamcatchers focust ze zich op de financiële situatie van de stichting en informeert
het bestuur hierover. Daarnaast zet ze zich samen met de andere bestuursleden en de oprichters
van Dreamcatchers in om de stichting verder te professionaliseren, zodat zoveel mogelijk wensen
van vrouwelijke vluchtelingen in vervulling gebracht kunnen worden.

Sluit Menu